Bli en del av helseomsorgen ved Kongsvinger sykehus

Spennende lokalsykehus som er en del av Akershus universitetssykehus HF

Se ledige stillinger
ansatt.png

Kongsvinger sykehus

En del av Akershus universitetssykehus (Ahus) og lokalsykehus i Kongsvinger. Vi har en avgjørende akuttfunksjon i opptaksområdet som omfatter nærmere 130 000 innbyggere. Sykehuset har en kapasitet på 119 senger og gir helsehjelp innenfor både somatikk og psykiatri.

kongsvinger-sykehus.png
Ansatte forteller om hvordan det er å jobbe ved Kongsvinger sykehus.

Mye mer enn bare et lokalsykehus

På Kongsvinger sykehus kan man kombinere det beste fra to verdener. Her har man en viktig rolle i et nært lokalsykehus samtidig som man er del av et stort og robust fagmiljø gjennom Akershus universitetssykehus. Sykehuset er relativt lite, med korte kommunikasjonslinjer mellom de ansatte og avdelingene. Det gjør det enklere å samarbeide og dele kunnskap og erfaringer.

Enten du jobber som portør, lege, psykolog eller sykepleier – vi kjenner hverandre godt på dette sykehuset. Det gir en opplevelse av nærhet både blant kollegaer og pasienter. Arbeidsmiljøet er preget av gjensidig respekt og omsorg og setter Kongsvinger sykehus i en klasse for seg.

Kongsvinger er også et godt sted å være som lege under utdanning. Man er tett på spesialistene og får muligheten til å motta kontinuerlige tilbakemeldinger. Det er også god tilgang på prosedyrer, som gjør at man får utført alle tingene som kreves for å bli spesialist.

akuttmottaket.png

Akuttfunksjon

En viktig del av Kongsvinger sykehus er akuttfunksjonen. Vårt akuttmottak er åpent døgnet rundt og rustet til å håndtere alle typer pasienter. Om det trengs, sendes pasienten videre til ortopedisk/kirurgisk poliklinikk eller legges inn på en av våre moderne sengeposter for kirurgi, ortopedi eller indremedisin. Vi er også stolte av å tilby en komplett føde- og barselseksjon og en avansert intensivavdeling.

Hos oss har vi også et dedikert team for alvorlig syke medisinske pasienter som en del av Helse Sør-Østs traumesystem. Vår ekspertise inkluderer stabilisering og omsorg for akutt syke barn som transporteres videre til AHUS Nordbyhagen eller OUS.

akutteamet.png

Kongsvinger - et godt sted både for karriere og familieliv

Kongsvinger er en stolt festningsby litt over en times kjøring fra Oslo. Hele regionen består av 6 kommuner, hvor moderne industri og landbruk er viktige næringer. Regionen tilbyr trygge oppvekstsvilkår med et bredt utdanningstilbud på alle nivå, fra grunnskole til høyskole. Her finner du universitetssykehus, forsknings- og høyskolemiljø og en av Europas beste golfbaner. Kongvingerregionen tilbyr et rikt kultur- og fritidstilbud og hyggelige møteplasser for både for barn og voksne innenfor idrett, musikk og teater.

Kongsvingerregionen er kjent for sitt sterke næringsliv og imponerende industriekspertise. Her finner du blant annet 7sterke som er en av landets sterkeste industriklynger. Regionen er også Norges største skogregion med store mengder tømmer og jordbaserte råvarer som korn og potet.

Norges grønne hjerte!

Uansett hvor du befinner deg i regionen, har du gode friluftsmuligheter like utenfor stuedøra. Valgmulighetene er mange: gåtur, sykkel, golf, langrenn, kano, skøyter, rulleski, jakt og fiske, motorsport. Det skogkledte landskapet med de mange innsjøene gir rom for fantastiske opplevelser for hele familien året rundt.

kongvinger golf og natur.png

Oppfyll boligdrømmen med penger til overs

Drømmen om hus eller småbruk trenger ikke være så langt unna. Flytter du fra Oslo og Akershus, vil du oppleve at du får mye bolig for pengene i Kongsvinger. Dette er en fin mulighet til å få realisert boligdrømmen. I regionen finnes det både ledige tomter og en rekke spennende boligprosjekter. Grip muligheten til å leve i landlige og grønne omgivelser!

bolig-drommen.jpg

En av Norges flotteste golfbaner

I Kongsvinger finner du en av de beste og vakreste skogsbaner i Norden! Med et 18-hulls anlegg har du muligheten for en unik golfopplevelse. Passer for alle, uansett ambisjoner og nivå.

golfbane.png
ansatt-akutt.png

Bli en del av lokalsamfunnet. Det å jobbe ved et lokalt sykehus gir deg sjansen til å være en del av samfunnet og støtte lokalhelsetjenesten der du bor.

Karrieremuligheter

Vi er alltid på jakt etter de flinkeste folka. Uansett om du er lege, sykepleier, psykolog eller administrativt ansatt, tilbyr Kongsvinger sykehus et bredt spekter av karrieremuligheter

Se ledige stillinger
akutten.png

Pasientomsorg

Pasientomsorg er hjertet og sjelen til et hvert sykehus, og for Kongsvinger sykehus settes pasientenes behov først. Vi skal være et sykehus som har tillit hos pasientene og sørger for at alle blir godt ivaretatt og respektert. På sykehuset jobber alt fra portører, sjåfører, renholdere og administrativt personell til sykepleiere, leger, kirurger og psykologspesialister. Vår visjon er "menneskelig nær – faglig sterk."

kollegaer-paa-jobb.png